FRÅGOR & SVAR

Vad är det för material och kan jag tvätta håret? 

Produkt information:

- Håret är tillverkat av syntetiskt fiber.
- Det finns 2 olika fästen beroende på vilket hår man köper. Det finns med kardborreband och dragsko, detta står i produktbeskrivningen på varje hår.
- Man bör inte använda några produkter i håret.
- Håret kan inte färgas.
- Vi rekommenderar inte att man tvättar håret då det ej behövs.
- Håret tål Max 150 grader värme, det kan endast plattas inte formas till lockar. Håret får inte tillbaka sina lockar om du har plattat det. Ska du platta håret så dra snabba drag med tången på håret så att du inte råkar smälta håret.

 

Får man returnera? 

- Ja man får returnera om man ej öppnat förpackningen till håret eftersom att det är en hygien vara, dock kommer alla våra hår i genomskinliga förpackningar så att man ska se hårfärgen tydligt. Du har 14 dagar på dig efter att du mottagit din order att meddela oss att du vill returnera. 

OBS! Var uppmärksam på att man inte får göra en retur om håret är öppnat, mottar vi en öppnad produkt kommer inte en återbetalning att göras och paketet kommer inte att skickas tillbaka igen. 

 

Hur funkar returerna har hört att man måste skicka till kina?

 - Returer funkar så att du meddelar oss vad du vill returnera samt vilket ordernummer din order har, vi skickar dig en retur sedel som du får skriva ut själv och alla returer skickas till vårat kontor i Norrköping på Styrmansgatan 16 alltså INTE till kina. Returen kostar 90kr och den summan dras av vid återbetalningen. 

Bild från google maps. 

 

Kan man besöka er för att testa håret? 

- Nej tyvärr vi har inte en fysisk butik längre, vi finns bara online.

 

Hur lång leveranstid har ni? 

- Våra leveranstider är 7-14 arbetsdagar. Vi har valt att ha lite längre leveranstider för att kunna hålla våra standard priser nu när alla priser stiger samt även kunna erbjuda alla er gratis frakt. 

Entrega rápida

Entrega rápida directamente en su puerta

Atención al cliente

Obtenga respuesta a todas sus preguntas 7 días a la semana

Conviértase en embajador

Buscamos constantemente personas creativas

Pagos seguros

Pague con Klarna, tarjeta y PayPal