Frakt- och leveranspolicy

Av logistiska skäl kan vissa artiklar i samma beställning skickas separat, vilket innebär att du kan få dina produkter i flera paket. För att säkerställa korrekt och snabb leverans, vänligen dubbelkolla och ange din leveransadress korrekt under utcheckningen.

Observera att vi inte ansvarar för förlorade paket som beror på en ofullständig eller felaktig adress som angetts av kunden. Det är viktigt att du verifierar dina leveransuppgifter för att undvika leveransproblem. I kassan har du möjlighet att välja fraktmetod. Frakten kostar 29:- men är gratis under vissa kampanjer och andra omständigheter. 

Vår standardbehandlingstid för beställningar är 1-3 arbetsdagar efter beställning. Efter bearbetningstiden är den beräknade leveranstiden 2-4 arbetsdagar. Detta är ungefärliga leveranstider och Tizwe's garanterar inte specifika leveransdatum. I vissa situationer kan leveransen ta upp till 10 dagar.

När din beställning har behandlats kommer vi att generera ett spårningsnummer och skicka det till dig via ett e-postmeddelande med leveransbekräftelse. Om du inte har fått ditt spårningsnummer inom 5 arbetsdagar, vänligen meddela oss via e-post på kundtjanst@tizwehair.se, inklusive ditt beställningsnummer.

Vi strävar efter att leverera dina beställningar så snabbt som möjligt, men oförutsedda omständigheter kan leda till förseningar, t.ex. allmänna eller nationella helgdagar, naturkatastrofer, högt ordertryck, strejker i flyg- och marktransporter eller andra händelser som ligger utanför vår kontroll. Om din leverans överskrider 30 arbetsdagar erbjuder vi full återbetalning för att säkerställa att du blir nöjd.

Du kan vara säker på att vi är dedikerade till att uppfylla eller överträffa dina leveransförväntningar. Vårt team kommer alltid att göra allt för att leverera dina produkter på eller före det beräknade leveransdatumet.

Om du har några frågor eller funderingar angående vår leveransprocess är du välkommen att kontakta oss.

Snabb leverans

Snabb leverans direkt till dörren

Kundservice

Få svar på alla dina frågor 7 dagar i veckan

Bli ambassadör

Vi söker ständigt efter kreatörer

Säkra betalningar

Betala med Klarna, kort & PayPal