Retur- & Återbetalningspolicy

Vi har 14 dagars returgaranti, vilket innebär att du har 14 dagar på dig att begära retur efter att du mottagit din vara. Tizwe's accepterar inga returer efter 14 dagar efter leveransdatum. Kom ihåg att vi INTE ERBJUDER GRATIS RETURER ELLER RETURETIKETTER. Det är kundens ansvar att stå för returfrakten om kunden ångrar sitt köp.

På tizwehair.se prioriterar vi din tillfredsställelse och strävar efter att erbjuda en smidig shoppingupplevelse. Vänligen ta en stund för att bekanta dig med vår omfattande retur- och återbetalningspolicy, som beskriver dina rättigheter och skyldigheter när du initierar en retur eller återbetalning.

Returpolicy

Hygienartiklar
Våra hygieniska produkter så som hår, naglar med mera går inte att returneras om de är öppnade och/eller testade. 

14 dagars returrätt
Du har 14 dagar på dig från leveransdatumet att begära en retur för alla icke-defekta varor. Observera att returer inte kommer att accepteras efter denna period.

Ansvar för returfrakt
Kunden ansvarar för returfraktkostnaderna om inte produkten är defekt eller om vi har packat varan felaktigt. Vi erbjuder inte gratis returer eller returetiketter.

Villkor för retur
För att vara berättigad till en retur måste varan vara oanvänd, otvättad, fri från fläckar, djurhår och distinkta lukter, med alla produktetiketter intakta.

Undantag för retur
Vissa varor kan inte returneras av hälso- och säkerhetsskäl, t.ex. färskvaror, specialtillverkade produkter, produkter för personlig vård, farliga material och brandfarliga vätskor eller gaser.

Ej uthämtade varor
Vid ej uthämtade varor debiteras en avgift på 179 SEK för att täcka administrativa kostnader från speditörerna.

Policy för återbetalning

Behandling av återbetalningar
När vi har tagit emot och inspekterat den returnerade varan kommer vi att behandla din återbetalning inom 14 dagar. Om det är en tjänst kommer återbetalningen att påbörjas inom 14 dagar från den dag då du informerade oss om ditt beslut att avbryta tjänsten.

Metod för återbetalning
Godkända återbetalningar kommer att utfärdas med den ursprungliga betalningsmetoden.

Skador och fel
Rapportering av defekta varor
Inspektera din beställning vid leverans och meddela oss omedelbart via e-post på kundtjanst@tizwehair.se om varan är defekt, skadad eller om du har fått fel vara. Rapporter om defekter måste göras inom 48 timmar efter mottagandet av leveransen.

Undantag för återbetalning

Återbetalning utan att returnera produkten
Förfrågningar om återbetalning utan att returnera produkten kommer inte att behandlas. I undantagsfall kan vi erbjuda en partiell återbetalning på 50 % tillsammans med ett tillgodohavande i butiken, så att du kan behålla varan.

Ej mottagen levererad vara
Om spårningsnumret indikerar lyckad leverans men du inte har fått varan på grund av felaktig adressinformation, kan vi erbjuda en ersättning efter mottagande av en säker leveransadress, med förbehåll för en hanterings-/fraktavgift på 99 SEK.

Avbeställningar

Policy för avbeställning av order

Avbeställningar och ändringar i orderinformation accepteras STRÄNGT taget inom 24 timmar efter att ordern har lagts (om ordern ännu inte har fullföljts). Vänligen kontakta oss via e-post på Kundtjanst@tizwehair.se och ange ditt ordernummer.

Tizwe's tar inget ansvar för förseningar eller fel som beror på omständigheter utanför företagets kontroll, inklusive men inte begränsat till arbetskonflikter, bränder, krig, myndighetsbeslut, reducerad eller utebliven leverans från leverantörer och andra oförutsägbara faktorer. Dessutom ska företaget inte hållas ansvarigt för eventuella ändringar av produkter eller produktegenskaper som görs av respektive leverantör eller andra faktorer som ligger utanför vår kontroll.

Tizwe's frånsäger sig vidare allt ansvar för direkta eller indirekta skador eller förluster som kan drabba kunden till följd av köp eller användning av våra produkter eller tjänster. Det är kundens ansvar att använda produkterna i enlighet med de angivna riktlinjerna och att iaktta försiktighet vid hantering av dem.

Även om vi strävar efter att tillhandahålla korrekt och aktuell information på vår webbplats, garanterar vi inte fullständigheten, riktigheten, tillförlitligheten, lämpligheten eller tillgängligheten av den information, de produkter eller tjänster som tillhandahålls. Användningen av vår webbplats och våra produkter sker på kundens egen risk.

För eventuella returrelaterade förfrågningar eller frågor, vänligen kontakta oss på kundtjanst@tizwehair.se. Vi finns här för att hjälpa dig och se till att du blir nöjd med våra produkter och tjänster.

Snabb leverans

Snabb leverans direkt till dörren

Kundservice

Få svar på alla dina frågor 7 dagar i veckan

Bli ambassadör

Vi söker ständigt efter kreatörer

Säkra betalningar

Betala med Klarna, kort & PayPal